stress

Saya dah 8week. Alahan teruk, muntah, pening.mana lagi nak urus anak lg 2org. Semua urusan saya yg buat. Drive walaupun tak larat sgt2. Suami tak reti drive lg la letih. Bila minta tlg suami buat kerja rumah pun payah. Kena berkali2 minta tlg. Masa tgh masak saya pening sgt2 so duduk utk elak saya pitam. Bila suami tgk keadaan saya yg teruk. Dia suruh buang baby tu kalau teruk mcm ni. Sedangkan saya nk sokongan dari dia. Tlg saya atasi stress...

15 Balas

Bodohnya laki puan. Sorry ya tkasar bahasa..Tp sy rasa suami puan memang laki tak guna. Jangan2 biawak hidup kot

Semoga sis kuat..harap suami sis memahami keadaan sis dan bertanggungjawab sebagai suami

Sis kena tego cara lembut tentang sikap suami. Selagi tak bersuara selagi tu xkn jd apa

semoga puan kuat utk anak2...

Semkga sis kuat ye..