Nk luahkan perasaan

Salam semua,Sy tgh tggu hari nk bersalin ank sulung..tgh fikir ni nt mcm mna nk ke hosptl sbb Suami xcekap drive lg..boleh drive tp xmahir lg,lesen kereta pun blum ada..kluarga Sy xtahu psl ni Sy rhsiakan sbb tkut Suami malu..nk mtk pndapat kwn2,ada grab, tp tu la kwsn kg Grab pun cuma sorg tu ja yg ada..kwn2 ada tp malu nk mtk tlg nt diorg kutuk pula Sy Dan Suami nt..dlm dilema Sy dibuatnya..#pleasehelp

2 Balas

xde ape pun nak malu.. mintak je tlg spe2 yg free.. ble da trun tanda/sakit nk bsalin pn bkn trus bsalin.. mkn mse jgak..

2y ago

ok awk,bkn apa cuma fkir mcm2 skrg

awak nak malu kena kutuk ke awak nak selamatkan nyawa baby awak?