Dah 39 week tapi takde Tanda2 nak bersalin

Saya dah 39 week tepat. Tapi takde Tanda2 lagi. Stress rasa sebab perut dah berat, orang lain tanya bila nak bersalin .. rilex lah baru 39 mggu kot. Penat lah fikir. Due sepatutnya 27hb nie

9 Balas

sy akrg 40w3d.sy pun stress baby x nak kuar² lagi.risau pun ada baby ddk dlm lame sgt.mcm² bermain dlm fikiran ni.kalau x de tanda² lagi 22hb ni serah diri terus.tapi ikutkan hati nak g serah diri harini je sebab da x larat da bwk perut.