Dahc37 minggu dan kerap sakit

Saya dah 37 minggu dan ini anak kedua. Pengalaman pregnant anak pertama dan kedua sangat jauh berbeza. Anak kedua ni sy cepat penat dan badan lemah sangat. Sekarang dah 37 minggu bila bangun daripada baring tu je celah paha tu sakit yang teramat sampai rasa macam taknak baring dah tapi nak rest juga dan miss V pun sakit sangat tapi saya try untuk positive sebab baby dah dekat bawah dah. Ada tips tak untuk kurangkan rasa sakit tu??

2 Balas

sme sis anak pertama xde sakit apa ii pun baby dlm perut pun xde rasa apa Ii anak kedua rasa sgt ii sakit huhux😔

Senaman kegel, brisk walk, jaga postur sesuai kehamilan, buat senaman sesuai kehamilan