HB TAK NAIK,Cadangkan supliment

Saya dah 33 minggu , tapi hb masih 10 takut boleh share tak mumy2 , sbb anak first n baby kecik ☺️😓

19 Balas

sy start prgnt hb 9.0...Dr trus bg iberet 2 kali sehari..1 pagi 1 malam..yg pg sy mkn 2 jam after breakfast..yg malam, 2 jam lepas dinner..selain tu sy amalkn minum jus delima amway..tu je..skarng alhamdulillah dah naik 11.7..klu ikutkn xdala tinggi sgt..tp utk org yg mmg hb low dr sblm prgnant mcm sy tu dah kira pencapaian dah bila dpt cecah 11 tu😅