27week HEHEHE

Saya dah 27week harini , hehee . Ada ke dua 19/8 sama dgn sayaa ??? And dah tau gender baby belum tu ??? Meh laa sharee

22 Balas

saya baru 25 week, due 28/8 in sya allah. gander tak tahu lagi, baby tk nk tunjuk tapi doc kate mcm pmpuan. mana2 pon tak kisah,jnji anak sihat n dipermudahkn urusan. semoga ibu2 pon dipermudahkn urusannya n baby sihat. in sya allah aamiin

Saya da 28week, due 8/8 insyaallah....Detail scan 20week doc kata girl, lepas tu scan lagi 2 hari lepas doc kata nampak girl juga....so insyaallah baby girl...

hi momy2 yg due Bulan August. jom join telegram nii. dlm tu semua due sate August. kita boleh share apa2 dlm tu. https://t.me/+ToAu3RJ12N5hNmNl

in shaa Allah sy 18/8..gender 50/50..doc ckp kemungkinan besar girl..nk kena repeat scan 28minggu ni plak..smoga baby bg kerjasama

Ehhh sama lah due kita 19/8 🤭 in shaa Allah, baby boyss 👶🏻👶🏻

alhamdulillah dh tau gender baby,20w...baby girl...due 4/10/22..ank no 2...

26w here. Due 26/8. Mak & baby boy lahir bulan sama (hopefully 😅)

esok dh genap 24w, masa buat detail scan 23w dh nmpk gender..

hai..sy pun 27w jg..due 18/8 ya..smg sm2 dmudahkn ya. aamiin

2y ago

sama due date kita..smoga Allah permudahkan

Saya due 13/8, inshaaAllah. Baby boy 🙈👶🏼