berat baby

ada tak mummy2 yang 27week dah scan baby? Boleh tahu tak berat baby korang 27week brp?

7 Balas

Sy scan kt swasta dr dh bgtau lelaki, lepas tu mnggu lepas dr scan pn nampak lelaki, anak sy dh 2 laki😂

Saya baru je balik dari scan. Harinie 28w1d.. berat baby dh 1.1kg.. berat bby awak berapa sis?

12mo ago

semangatnya baby sis..msa anak prtma sya dlu 27week4day 760grm je..brslin 37week4day 2.79kg je

kt apps ni ada tulis anggaran. masa scan pn xtepat sgt sbnrnya.asalkan xjauh beza shud be ok

12mo ago

Heheh betul tu. tak terlebih tak terkurang sgt dah ni a dah🥰❤️

Sekarang saya 27 minggu 5 hari. Haritu scan masa 27 minggu 2 hari, berat baby 1.02 kg.

Sy baru scan, lbih kurg 26w mcm tu. Berat 800++. Brapa berat baby awak?

12mo ago

Alhamdulillahh. Smoga kite semua dpermudahkan urusan. Baby n ibu nya sihat. InsyaALLAH

26w 3day - berat 982gram

week 25 594 gram