Bby bump and pergerakan bby

Saya dah 19 mggu nak masuk 20 mggu, normal ke perut masih kecil, dan saya x dapat rase pergerakan bby...mggu depan 20 mggu ada appoinment doktor, saya takot sangat doktor ckp apa2...ni baru anak first saya,xde pengalaman.

2 Balas

normal baby bump kecil , insyaallah lagi 2 minggu dapat rasa pergerakkan baby . sebenarnya baby dah gerak , cuma pergerakkan dia tu halus and lembut lagi . tu kadang mungkin awak tak rasa

in Shaa Allah kandungan sis dlm baik² aje.. biasa anak first mmg lmbt sikit rasa.. Ada yg smpai minggu ke 22 baru dpt rasa.. sis jgn risau ye moga baby sehat.. :)