Dpo 17: Pregnancy test - ve

Delay period dah 4 hari. Ni first time lewat period. Perut rasa sakit2 bahagian kiri. Bila baring rasa senak. Simptom pregnant ke ni mommies? Upt - ve. Saya TTC hampir 2 tahun.. Doakan saya, semoga berkat bulan Ramadan ini, sy & suami dapat berita gembira.

5 Balas

saya pn pernah mcm sis bulan 11 tahun lepas lewat mcm sis la test ve. ja lpas peeiod..tahun ni bulan february 2023 lewat lg sekali dlm 3,4 hr camtu test upt positif alhamdulillah penantian hampir 11 tahun

12mo ago

Alhamdulillah.. Semoga puan & baby dlm kandungan sentiasa sihat & dpermudahkan urusan. Moga sy & suami pun ada rezeki zuriat tahun nie.. Kami dah ttc 2 tahun.. Hujung bln ni genap 2 tahun perkahwinan kami. 😊

sorryy to say but for me, once buat upt result negative, makna ny xpregnant. so maybe boleh try another 1w kalau xperiod lagi. maybe sbb bru lagi ke. or mybe mslh hormon je.

Update! Lepas 5 hari delay period, esoknya period datang dengan meriah 😂 buat suspen je. InsyaAllah ada rezeki saya tahun nie. ❤️

Sis better g scan walaupun x pregnant sis kena scan.. kng jd mcm sy.. sakit sebelah kiri rupa2 nya cyst..

12mo ago

Sis cek dkt mana? Swasta ke kerajaan? Sy nak cek jgak la kalau mcm tu, period regular je tiap bulan, cuma senggugut teruk.

semoga ada rezeki untuk puan 🫶🏻 saya doakan baik baik untuk puan.

12mo ago

Aminn.. Terima kasih awak.. Semoga yg baik2 juga berbalik pd awak 🌼