Saya da 36 mnggu 2hari... Kebelakamgan ni, rasa panas sangat ii

Saya da 36 mnggu 2hari... Kebelakamgan ni, rasa panas sangat ii ...da pasang kipas da, sampai dua kipas saya pasang tetap berpeluh satu badan.. stress rsenye, saya ni ade ekzima..takboleh berpeluh ..aircond pun xbleh nnti kulit mengelupas😭😭 takthu da nak buat ape ... Ade tak yg mcm saya kat sini..ada tak cara cmne nak nak hilangkan panas ni ..ke mmng nk dekat bersalin panas mcmni#pleasehelp

30 Balas

ya Allah saya pun sama. Duduk depan kipas ke dekat aircond ke tetap berpeluh macam apa. Rasa nak menangis pun ye sebab panas sangat. Sejak² masuk 9bulan ni rasa macam ni lah. Normal lah tu. Sebab bukan saya je merasa ramai yang ibu hamil merasa jugak kan.

2y ago

mandi jelah sis.. 😂.. tuang air kat badan skjp.. jgn mandi lama2 plak.. berpeluh2 ni mmg x boleh nk bw bincg.. sy pun x boleh berpeluh sgt nanti pitam..