38 minggu

Saya da 2 hari g hospital seluk sampai 3 kali, doktor kata masih 2cm malam ni kluar lendir mcm ni.. Adakah luka bawah.. Mintak maaf gambar kotor sikit, ##ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

38 minggu
3 Balas

normal klu lepas seluk ade kuar lendir2 brdarah cmtu. 1-2hari.. tapi apa pun better sis brjaga2, sbb lepas kena seluk biasa x lama akan ade contraction..hehe.. sy smggu lepas kena seluk, kuar lendir mcm ni, terus ke spital sbb dh sakit.. apa2 pun smoga selamat semuanya sis, xlama dah tu nak jmpe baby, msti nebes kan? 😂

3y ago

brixton hicks ke sis? sbb klu dh contraction kuat, nak pgg hp pun xbrdaya.. 😅 mggeletar than skit klu contraction nk brsalin.. apa2 pun klu sis rasa x mampu tahan sakit, ke hspital trus ya sis.. 😊

sy masa 36minggu baby mengeras terpaksa cek bukaan mmg Akan kelua lendir dlm sehari mcm Tu..lepas tu seminggu tak de sebarang kesakitan..lepas seminggu br datang balik contraction palsu..smlm Rasa mcm da nk beranak tp tiada keluar darah..jd sy Masih bersabar Dan berjln2 selama 30minit setiap hari

3y ago

Amin...

normal sis.