38 minggu

Saya da 2 hari g hospital seluk sampai 3 kali, doktor kata masih 2cm malam ni kluar lendir mcm ni.. Adakah luka bawah.. Mintak maaf gambar kotor sikit, ##ingintahu #firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #1stimemom

38 minggu
3 Balas

sy masa 36minggu baby mengeras terpaksa cek bukaan mmg Akan kelua lendir dlm sehari mcm Tu..lepas tu seminggu tak de sebarang kesakitan..lepas seminggu br datang balik contraction palsu..smlm Rasa mcm da nk beranak tp tiada keluar darah..jd sy Masih bersabar Dan berjln2 selama 30minit setiap hari

3y ago

Amin...