pergerakan baby

Saya da 19 minggu tpi tiada rse pergerakan baby... Stiap kali pergi klinik nurse akan tanya ada rse baby bergerak.??? Sye ckap tak ada.. tpi kadang2 ada rse denyut2 kt perut... Bile kita boley rse pergerakan baby yer.???

14 Balas

Saya start rasa 19week baby tendang² perut, skrg 20week rasa baby berputar 🤗

4y ago

Hahaha... Ye mcm saya la rajin bawa baby ckp, tapi kn klu ada rasa denyut² haa baby la tu tgh tendang² perut ☺