?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

Ikut perut jgk sis ..klo Saya ni Jenis kulit perut tebal ,tp masuk 18 bln jgk baru nampak perut .. sis jgn ambik kisah sgt apa yg nurse tu ckp ,janji sis sht ,baby sht ..doktor pn tkda ckp apa kan .. so delete apa yg nurse tu ckp dr memori sis ,sbbbuat semak je😂