?

Saya cuma nak tnya..pernah x mummy2 kat sini..pergi checkup perut..nurse cek..dia ckp perut kita kecik wlaupown dah 30 weeks..bila nurse ckp cmtu mcm down la jugak..?org len ckp..sy x kisah sgt..

45 Balas

Ya betul sis lain ckp tu...jngn ambik peduli apa misi tu ckp...setiap tumbesaran bayi berlainan sis...ikut size uri babyi...asalkn bayi dlm sihat ok lar tu...mcm sy aritu gi kk check up kaki kembang sikit misi dh bising ...ckp tk blh kembang lar ..mcm mcm lar dickp...I just ignored 😊