Bila nak scan doktor.

Hi. Saya cuma nak tanya bila ye sebenarnya masa sesuai nak scan doktor. Sepatutnya minggu ni dah minggu 7 tapi last week sabtu pegi scan pun doktor cakap still tak nampak. Saya pulak ragu ragu sebab saya memang takde muntah muntah. Cuma penat, pening dengan mual je. And memang kena scan dulu ke baru start appointment kat KK? #pleasehelp #firsttimemom #firstbaby

15 Balas

Repeat lagi 2w nnt.. sabtu lalu saya 7w pg scan Alhamdulillah dah nmpak kantung and yolksac ukuran kantung 5w5d. Nnt 2w lagi repeat scan