Pertama kali guna Clear Blue Test

saya cuba check dapat result negative. Fungsi pill kat dalam tu untuk apa ? Sebab air kencing rasanya tak sampai kat pill tu. Mungkin result tak betul?#bantusharing #ingintahu #pleasehelp

Pertama kali guna Clear Blue Test
25 Balas

Clear blue ni kalau tersalah sikit mmg sia2 lah beli😂 sis, awak beli je dip & tell.. accurate je . Sy hrtu pun guna clear blue ni tp tersalah step sikit je sia2 je beli mahaiii. Last2 guna dip& tell je elok je resultnya.. *maaf sy tergelak tgk post sis .. sampai dirongkahnya test kit tu🤣

1y ago

takpee haha 🤣🤣 sebab ingin tahu sgt, gatal tangan buka la tuu. saya cuba dip&tell nanti ✌️✌️