On Clomid dan Opk positif lebih 3 hari

Hi saya on clomid start CD2-CD6. Pada 1/7/2022 CD13 saya ad buat tvs scan dan ada 4 biji telur matang, dan doctor cocok hucog. Selepas injection, start 1/7 tu opk positif sampai sekarang 6/7. Saya nak tau normal ke opk positif lebih dari 3 hari?

On Clomid dan Opk positif lebih 3 hari
2 Balas

suntikan tu mmg boleh buat opk or upt +ve. jd seeloknya lepas 14 hari baru ok nk buat sebarang test. lepas suntikan pecahkan telur,after 36jam boleh terus 'bersama' suami. semoga berjaya..

2y ago

Okay baik2, tq yer

Kalau ada cucuk hucog, mmg akan mcm ni sbb ganggu hormon. Lepas cucuk sebarang ubat test strip ni tak jadi

2y ago

Oke, saya nak stop je la test opk mcm tu. Tq yer