BETUL KE MENGANDUNG ?

saya check upt 3 hari sebelum period , bukan samar tapi dah terang . then skrg saya dah lewat 2 hari period sepatutnya. sebelum ni saya pernah chemical pregnant . takut jadi lgi . doakan saya momies2 😌

BETUL KE MENGANDUNG ?
2 Balas

Alhmdulillah ya Allah yeay ade geng baby merdeka

1y ago

Kalau kire skrg bpe weeks dear? Sy smlm scan 6 weeks alhamdulillah nampak dah little hearbeat.. Doktor pon ckp rezeki nmpk awl hihi

Dah ada panduan dah dekat alat tu. Confirm lah.

1y ago

Jika ada sejarah keguguran, cepat call KK utk appointment buku pink ya. Lagi awal pantau lagi baik utk Ibu dan kandugan.