Takut check UPT

Hi saya dah delay period 2 hari, tapi takut betul nak check UPT. Sbb dulu pernah chemical pregnancy je. False positive upt lepas delay 12hari#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

tggu genap seminggu baru check, kalau boleh bila dah tahu pregnant, elakkan bersama dulu. sebabnya tak nak proses penempelan terganggu. kalai terganggu boleh jadi kandungan tak menjadi . try dua tiga upt . jangan cuma try satu tu je 🤗

2y ago

Baik, harapnya kalini bukan chemical pregnancy, tgh jarakkan dulu nk bsama suami. Tk bgtahu dia pun huhu

sis tnggu dlm seminggu atau lebih dari seminggu bru sis Chek

2y ago

Baik, trima kasih ya