Mohon penjelasan

Saya check dirumah kptusan positive tp sya check di klinik negative... Adakah saya hamil atau tidak... Doctor buat scan pun x nmpak.. je sbb awal lagi.. maaf bertanya sbb tiada pngalaman.. 11 tahun mnnti.. klau Ada rezeki alhamdulillah...

Mohon penjelasan
2 Balas

double line samar lg tu . masih awal. period teratur tak ? kalau teratur, kira dari hari first day last period sampailah harini, dah berapa week . 7w ke atas dah boleh scan semula 🤗 atau untuk confirmkan balik, test semula upt sebelum gi check . saya buat camtu 🤗 moga ada rezeki sis ya

2y ago

seminggu lg , test semula upt tu. kalau makin pekat, tggu je another 1 atau 2 week untuk scan. nanti mention kat doktor period tak teratur , takut nanti kalau nampak kantung je atau tak nampak apa apa, doktor mostly akan declare keguguran atau kandungan tak menjadi ikut keadaan ibu

repeat gune dip n tell kotal hijau https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟