pregnancy default?

9/03/2020 sy check pregnancy kt klinik.... Results Positive 7 week pregnant doctor Kata.... Last period 17/01/2020 Tdi 20/03/2020 sy Pegi klinik lain utk buat ultrasound ....doctor scan Kata xnmpk ape2 pun... Rahim kosong.... Check upt blik negative ?...... Mcm mn benda ni bole jdi ye?

1 Balas

Macam saya la baru ii ni check ultrasound rahim kosong tkde ape. Tp lepas daya tnjuk gmba upt die trus refer ke hospital utk scan dri bwh. Alhamdulillah lps scan dri bwh mmg baby ada cuma kk punya scan tk brpe nk baik berbanding hospital sbb tu doktor di kk sush nk detect jantung dn janin dlm rahim tu. Pdhl baby ada je comel dlm rahim. Usia kandungan 9minggu 4hri masa tu.

4y ago

Sye tk check upt blik, sbb dh refer hospital mmg nmpk baby dlm rahim