Saya perlukan kata sokongan

Saya burn out . Stgh hari menangis pikir nasib.. saya tak pernah seputus asa ni.. saya tak stress sbb anak tapi lebih kpd suami.. dh banyak kali pendam n maafkan . Tapi kalini saya tak boleh fikir positif dah .. kalau tak ada istilah dosa dah kluar cari ketenangan hilangkan diri . #pleasehelp

21 Balas

kdg kita x tau nk mula dr mana kan..sbb byk sgt yg bmain dlm fikiran..dan kdg² xtau nk ckp kt sapa..bkn apa sbb fikir org x kn fhm apa kta rsa..kdg kta x pcya sapa² dh..satu demi satu mlsh dtg..rsa semacam kita hilang diri kita..tp rupa²nya kita ada Allah..Dia sentiasa mnunggu doa² kita..healing terbaik adalah sujud kepadaNya..hug🤍