Saya perlukan kata sokongan

Saya burn out . Stgh hari menangis pikir nasib.. saya tak pernah seputus asa ni.. saya tak stress sbb anak tapi lebih kpd suami.. dh banyak kali pendam n maafkan . Tapi kalini saya tak boleh fikir positif dah .. kalau tak ada istilah dosa dah kluar cari ketenangan hilangkan diri . #pleasehelp

21 Balas

Saya pun burn out , ari2 menangis, fikir kan nasib seoerti anda juga . X tau nak cakap apa. .. saya pun perlu kata sokongan . Saya rasa anda pun kuat harungi dugaan ini .. x tau setakat mana saya pun mampu bertahan . Berdoa la .

Sis sy pn mcm awak.. sy pg check up dkt KK, sy bgtaw sy stress apa semua.. so sy dirujuk psychatric.. then jumpa dokter .. dapat bantuan.. xlama lg dapat terapi minda.. mmg much better perasaan sy .. lebih tenang.. lebih bahagia

sama sy pun burnt out jgk sis..sbb suami outstation,sy suri rumah..skrg sy tgh tanamkan dalam diri yg anak2 ni amanah..kite je tmpt dorang bergantung..ade hari sy marah tp sy mintak maaf dkt anak2..

Masalah tak selesai sebab awk pendam. Buat apa pendam? Suara kan lah pada suami. Kalau tak jalan, ajak suami pergi kaunseling. Setiap masalah ada jalan keluar. First thing first, jangan pendam

luahkan dkt husband. rasa x mampu nk teruskan pegi mntk kaunseling. kalau x mampu jugak pegi mahkamah. awk yg bakal hadap seumur hidup tau. fikir baik2.

kdg2 ada jenis suami ni Kita luah pn xguna..apa kata kalau awk blk kg bwk ank2.skrg2 nya org lain blh tgok ank2 n awk blh release tension n berehat

Sabar la begitula ujian rumah tangga. Bykkan la berdoa sbb hubungan rumah tgga yg halal ni Allah bantu.

Sbar byk2 puan... fikil kan ank je puan klu blh biar kan suami tu janji jgn ada dosa sudah la

cuba bincang. dan minta izin utk me time

Bincang baik² dgn suami