Pendarahan spotting

Saya buat ujian upt n +ve tpi sy tiada spotting coklat atau apa apa. Normal ke tu, ke masih terlalu awal.

Pendarahan spotting
11 Balas

Normal. If ada pendarahan sikit ke bnyk, biasa akan triggered something wrong dgn kandungan. Kalau boleh xnak ada spotting. If ada pendarahan cpt2 pergi hospital

3y ago

ohh. terima kasih

Tahniah sis double line..tiada spotting xperlu risau..yg ada spotting yg buat risau sis..semoga kandungan sis baik2 sahaja ye.. #TAPactiveusers

X sume org simptom dia sama sis. Normal klo x de tnde pape nie tp klo ade bleeding yg berpanjang better g sepital terus ye. 😊

sis kalau xda spotting tu lebih baik sis. bahaya sikit if dh ada spotting, buat kita risau memanjang nanti

saya pun tak ade sis utk hamil anak 3 nie anak 1,2 ade dulu yg nie langsung tak ade syukur 14 week sudah

normal sya pon takdak tanda tanda tu smua cuma priod ja tak dtg Alhamdulillah skrg dh 14 week

3y ago

alhamdulillah semoga sis dn baby sihat selalu

spotting coklat skit normal kalau bleeding kena jpa doctor

takda spotting la lg bagus. xsusah hati🤭

normal.. x semuat ada spotting 😁

klau ad pendarahan means tanda keguguran

3y ago

aamiinnn... terima kasih