Alahqn teruk nk buat mcm mn?

Saya bru msuk 9w. Bdn mkin susut, sbb mkn semua muntah balik..mkn skit2 ja. Smpai kena msuk drip da...ada tak petua bg hilang mual dan boleh mkn. Perut lapar ja memanjang, tp bila mkn smua muntah...xsempat jd zat dlm bdn.

2 Balas

saya sama mcm sis..sebulan loya muntah,selera xde..mulut rasa pahit.. badan pon xde tenaga langsung..tp saya try consume jus mamariam.. Alhamdulillah xsampai seminggu,loya2 dh start hilang..2 hari dh saya xmuntah..badan dh ade tenaga..selera pon dh makin ok...