Ada yg mommies baru masuk 33weeks?

Saya bru masuk 33weeks. My baby weight already 2.13kg. mommies yg lain brapa kg dah??

2 Balas

Saya 33w 3d baby girl insyaAllah da 3x scan mmg nmpak burger ☺️..berat terkini 2.3..quite semangat tapi as long as everything were fine its ok..take care sis..🌸

5y ago

Mkn zincoffer je sis. Mmg tu je sejenis yg dpt tiap2 kali checkup..bila jmpa doc pn xde plak dia recommend mkn ubt2 lain..so takut jg nk pandai2 sndri..cek kat kkia yp scan sndri kat klinik swasta sbb klinik kesihatan biasa scan msa mula buka buku smpai la ni xde scan lagi pun..

semoga baby sihat dlm kandungan