berat

SIAPA BABY DIA BERAT 2KG TAPI DAH MASUK 33WEEKS?

18 Balas

sy ank first dulu, 30 weeks berat baby 2.7kg, risau sgt la takot besar sgt nnt kuar, baby lahir pon 3.1kg je, punya kawal mkn 🤣🤣tp doktor ckp tu berat estimate je,

Smaa laa..sy dluu scan yg ptma 2.7kg..tp kluar 3.7kg..yg second pla scan 2.8kg tp kluar 2.85kg hihi

Sy pon baru scan 33weeks doc estimate berat baby 2kilo.. X ape laa janji keluar nanti sihat..

Saya masa 39weeks, doc kata baby dh 3.4kg, tp keluarnya cuma 2.8kg. Estimate je tu sis.

takpe..janji bila lahir baby puan sihat tubuh badan ....berat badan tu lain cerita...

Last week checkup baby da 2.7kg week 37..nnti keluar tak tahu la berapa beratnye

Sy 32w aritu dh 2.5++...ni xthla naik brape plak,minta2la jgn besaw sgt😨

Saya 32weeks berat baby 2kg. Dr kata besar. Risau pulak. Betul ke besar?

32w, 2kg.. Rasa mcm kecik sbb dulu anak 1st lg besor.. Haha.. 😂

Sy time 32w baby 2.5kg. Minggu ni 34w xtau lah naik brape. Huhu