Air Soya

Saya bru lpas minum air soya yg kotak. Setgh kotak je then tiba tiba trus sakit sebelah kanan. Ada sapa sapa pernah lalui tak yee? Risau pulak. Anak first

4 Balas

Kebetulan nak sakit kot. Tp kalau was2, try minum balik 3 4 hari lagi. Kalau sakit jugak, boleh la stop minum soya, minum air lain plak.

Xpernah jadi tapi if sakit kena refer doc la sebaiknya. Doc blh consult lebih baik & scan baby kat dlm.

5y ago

Okayy okayy awk... Thank you

Mungkin kebetulan, soya kan sifat dia sejuk, bolwh jadi angin. Ni org tua2 lah kata.

5y ago

Sama2

Rasanya kebetulan je tu😅

5y ago

Sebab ada kaitan dgn sy la sy tnya dlm nie. Bila minum air soya perut sakit..