Degupan jantung laju dari biasa

Hi, saya bru 8weeks and 3days. Normal ke degupan jantung tiba2 laju dari biasa walaupon selepas makan?

2 Balas

Tak tahu. Rujuk doktor tak? Sis ada darah tinggi ke? Saya tak ada darah tinggi. Masa awal pregnant saya mual muntah so heart beat saya slow. Bila dah tak mual muntah heart beat jd normal balik tp tak sama mcm sebelum pregnant la.

3y ago

Dah rujuk doc dan dh buat checkup, so far saya xde darah tinggi semua normal

Yup normal 😁