degupan jantung laju

adakah normal degupan jantung lebih laju dari kadar biasa ? siapa pernah alami situasi in?

2 Balas

sy sedang alamai hal yg sama... wlupon rasa x bedebar2 pon..tiap kali cek mesti tggi degupan jntung... Dr refer sy ke hospital tedekat utk pemeriksaan lanjut...sy pon x tau kenapa . moga baik2 saja semuanya.. amin3..doakan sy

Pernah.. KK terus refer to the nearest hospital.. Jenuh jugak ddk hospital sampai Reading ok

2y ago

dr ckp ok ke? atau normal? kene warded ke?