Nak tnya pendapat

Sy msh study lgi, baru je start balik study lvl3 ni nak hampir 1bln. Preggy dh 9w. Patut ke sy berhenti blajar? Sbb alahan sy makin hari makin teruk, setiap masa mual nak muntah. Pening kepala pun memanjang.. Nak buat assignment tak larat sbb cpt sgt penat tambah lagi pinggang sakit memanjang. Emosi pun tak tentu sgt sbb pregnant kan. Patut ke tak sy berhenti study dan focus kepada pregnancy sy skrg ni?#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

1 Balas

Bab study Tu bincang dngn husband klau Dy setuju awak hold ja dulu study..sbb buat masa skrng mmg awak Kena bnyk rehat..xboleh stress2 jgn bnyk pikir sbb kandungan Masih awal..bg keutamaan utk baby dulu K..insyaAllah pasal study Tu kalau Ada rezeki LG lpas ni boleh smbung rezeki ank msti Ada..🥰 semoga dipermudah Kan Segala urusan awak