Prolog Joundis

Saya br 10w utk kandungan baby no 3.. Stakat ni Alhamdulillah saya ok.. Alahan sikit2 shj.. HB, tekanan darah smua ok..kesihatan smua ok. Tapi pengalaman anak 1st dgn 2nd saya prolog joundis berpanjagan smpi sbulan.. 2-2 kn refer pakar selepas sbulan x hilang kuning..saya mmg dah bf sepenuhnya, mndi air kucai.. tp kuning ttp berpanjangan.. Apakah perlu saya buat utk cegah dr awal kandungan ni spy baby saya x kuning yg berpanjangan lepas ni.. Adakah minuman jus yg di pasaran skg berkesan utk halang kuning baby? Edit.. saya darah O+ & Suami B+

2 Balas

tengok jenis darah sis ap... sy anak darah A tp sy darah O..anak sy prolong jaundice

Sis punya darah jenis Apa?