Bleeding

Saya bleeding lepas bersama suami. Apa patut saya buat? Saya da jumpa doc tapi doc just cakap doa banyak banyak nak scan tak nampak lagi ?

6 Balas

Doa baik2 semoga sis dgn suami diberi rezeki anak.. mungkin doktor takot untuk memberi harapan pd kita.. sometime Ada ibu memang x sama hormon/imun badan boleh bleeding.. Di awal penghamilan, semuanya terserah pd baby kita sama ada kuat bertahan atau sebaliknya.. in Sha Allah semoga semuanya baik2 untuk sis Dan suami

Dr sy pernah cakap yang bersama suami bukan nya faktor utama berlakunya keguguran/pendarahan. Boleh jadi pendarahan disebabkan implantation. So jangan risau sangat ye, stress and risau lagi la bahaya untuk awak dan bayi pada waktu sekarang.

Doa byk2 sis.. mmg darah byk berkumpul dkt rahim dan pintu cervix.. so bleeding normal.. tp lps ni kena beringat sbb risiko makin tinggi kalau dh pernah bleeding..

doc pesan 5 bln ke atas br kuat skit klu nak bsama..jd awal2 elakkan la klu bole..kandungan masih x kuat..just berhati2..

Kurgkn brsma dgn suami diawl preggy sb perubhn hormon kte..Tkt bhya kt bby je...Bgthu suami jgn lsk2 bsma...

bwah doa sja