baby kick

Saya bingung.. taktahu nak kata sudah rasa bayi tendang atau tidak..22weeks..first pregnant.. kerna saya tanya kawan2 semuanya kasi jawapan lain2..jadi saya taktahu mana satu betul dan semua rasa mereka tak sama macam saya rasa, maknanya bayi saya sudang tendang atau tidak?

2 Balas

Tapi saya taktahu..rasanya bagaimana? Banyak saya rasa di perut, mana satu bayi tendang..nanti nurse sudah mahu suruh kira, saya tak pandai..

5y ago

Yg sis rasa tu la.. ada tendang, ada tumbuk, ada guling.. itulah pergerakan baby.. rasa mcm ada something moving jak

Sis je yg tahu sama ada sis dh dot rasa pergerakan bby atau x..