baby kick ?

hi mommies , saya nak tanya 15 weeks 6 days dah boleh rasa ke baby tendang ? Sebab saya rasa macam ada tendangan ke saya yang terlebih excited sbb yela first baby bila letak tangan ada rasa mcm kena tendang jadi excited 🥹. #ingintahu #firstbaby #firstmom

4 Balas

Xmustahil sis klau perut awk xtebal..mcm sy kurus je, skrg bru 14w.,tendang xrasa tp gerakan tu rse halus2..blh nmpk seketul timbul..skjp kiri kanan bwh.,semalam husbnd ltk muke dkt perut,tkejut dia sbb rse mcm dijentik halus..excited gk sbb firstime🤭

6mo ago

yee kut sbb berat saya 49kg je mungkin sebab terlalu kurus sbbtu boleh rasa 😂.

Normal tu sis.. saya 16w dah rasa gerak2 halus. Nak kata kurus tkdela kurus sgt 54kg 😂 rezeki dpt rasa awal hehehe. Skrg dh 17w lebih lagi ketara rasa dia hehehe

boleh je. cuma selalunya orang confuse tu gerak baby ke angin. kalau sampai nampak perut bergerak tu most probably betul lah baby.

Saya ank first tndgn bby brasa bila dh 28w sis... gerakkan halus tu trasa skrg dh 17w