Delay period 10 hari tapi upt negatif

Saya bf anak saya, anak dah 10 bulan. Period saya delay dah 10 hari guna upt negatif. Boleh jadi pregnant ke ? Saya ada berurut baru2 ni and nenek urut tu memandai cakap saya pregnant dah sebulan lebih. Masa anak sulung ni saya check upt seminggu sebelum delay period dah naik double line. Ada sesiapa pernah jadi macam saya tak ? Normal ke hormon lama tak period atau boleh jadi mengandung ? Saya tak kisah pun kalau preggy sebab saya memang jenis susah lekat. Tunggu anak sulung pun setahun lebih.

1 Balas

cuba tunggu lagi seminggu, mungkin akan naik double line. setiap kehamilan tak sama.

5mo ago

baik terima kasih.