UPT Negatif

Hi semua, saya dah delay period 4 hari . Dah check upt tapi negatif result , kalau ikut apps ni dah 4w 4d , simptom pregnant ada tapi normal ke kalau upt tak detect lagi ataupun masalah hormon sahaja ? #ingintahu

3 Balas

Normal, kadang period lewat x semestinya pregnant, mungkin hormon. Tunggu lagi 2minggu, kalau masih belum period, buat upt semula, kalau -ve boleh ke klinik utk scan @ cek melalui darah

try lagi 2days. kalau negative jugak boleh pegi klinik. selalu nya 4w dh nmpk line dkt upt kalau pregnant. kalau x nmpk lagi tu mkna nya mslh hormon la tu.

Update?