Mengandung usia 40

Saya berusia 40 tahun dan baru saja berkahwin selama 1 bulan lebih.Persoalannya bolehkah saya mengandung diusia begini kerana saya teringin sangat menimang cahaya mata.

49 Balas

bole sis kalo sis sihat tubuh badan tiada penyakit agar dimurahkan rezeki

2nd baby umo sy 40.. 260220. 3.2kg..sy siap ada hypertension & GDM

insyaAllah boleh..sy doakn smoga puan boleh menimang chya mata.aminnn..

saya pun skrg mengandong anak ke 2 umur dh 43than kena pantau dgn doc la

Boleh jer dengan izin Allah SWT..Semoga awak dikurniakan rezeki anak..

Boleh saje , insyaallah boleh,rezeki datang dr Allah,

Inshallah boleh to refer doc minta nasihat dulu

boleh kalau takde masalah kesihatan yang lain.

sy prnh jmpe wanita umur 49 gndung..

Boleh..smoga dpermudahkan