minum air gula for above 35yrs++

Saya berumur 37 thn & hamil anak no 4 dan tak de pengalaman minum air gula sebelum ini sbb berat ok. Skali pegi check-up pagi tadi kt kpmc kajang, doc bgtau semua ibu hamil yg berumur 35thn keatas kene minum air gula wlpun kenaikan berat badan ok. Aduh.. Ingat kan xperlu itu semua... Get ready la utk merasai air manis nanti.. ??

1 Balas

Sy pun tkjut sis..umur 26..then kna mnum gula..adoii..nak trmuntah plak..nsib x..klu mntah alamt minum blik la..2 kli dh mnum..hri isnin ni bru dpt result..ok ke x..😅😅😅..bertbhla ye..