Najis Berdarah

Hi. Saya bersalin dah 55 hari, ni najis saya berdarah punca dia mungkin sbb saya sembelit hari tu.. Saya nk tanya ada x petua nak hilangkan pedih di bahagian dubur lpas buang air besar. ??? And mcm mana nak tahu saya kena buasir ke tak?? Atau normal lps bersalin najis berdarah?

2 Balas

Banyakkan minum air suam . Kalo nk hilangkn sembelit , bnyk mkn buah limau sunkist .

4y ago

Tq tq. Tapi normal ke lps bersalin de najis berdarah ni.. Saya check takde pulak bengkak mcm kena buasir. Saya jadi risau 😂 nak g klinik penakut 😅😅😅