Maaf kalau soalan ni mengarut .

saya bersalin 25/10 aritu , sekarang dah abis pantang 44hari . bby pon dah 1bulan 20hari . masalah sekarang suami ajak bersama tp saya takut jadi macam trauma dgn sakit bersalin , sakit jahit tu 🥴 walaupon jahit tak banyak waktu bersalin aritu tp masih teringat dlm kepala otak ni sakit induce , sakit kena jahit semua . 😭 ada tak mommy yg macam saya ni ? ke saya sorang yg terlebih pikie ...

2 Balas

suami yg memahami akn faham keadaan isteri. tu saja. ada sbb knp adanya pantang suami 100 hari tu. u wont recover too fast.. slow talk dgn suami.