Nama Baby

Saya berkenan nama Tuah ada cadangan tak belakang nak letak apa.. Please share.. ❤️

22 Balas

Tq semua.. Baby dah lahir.. Dh nka masok 6 bulan.. Sy nama kan dia Tuah Nadein Mirza.. Tuah tu sbb setelah 8 tahun baru Sy pregnant.. So dia mmg anak berTuah Nadein makna dia harapan mirza mak nya anak yg baik.. Ni la budak nye si bertuah auntie2 semua..

2y ago

comell

Hi geng.. Baby dh lahir.. Kite letak Tuah Nadein Mirza.. Tuah=tuah nadein=harapan mirza=anak yg baik.. Berkenan tuah tu sbb.. Sy 7 tahun ttc.. So kira anak berTuah la hahaha..

sama saya pon cadang nak letak nama bakal anak lelaki saya nanti,Tuah Insyaallah. suami saya gurau dia kata letak nama cabutan bertuah. adoiii laaa 🤣🤣🤣🤦

1.Tuah Al-fatih 2.Tuah Amsyar 3.Tuah arjuna 4.Tuah Adrian 5.Tuah Uzair Haqimy

Kalau anak lelaki pn saya akan letak tuah didepan hehee

Tuah majed. Mcm nama bdk skolah sye dulu

Ber tuah punya budak 😀 Tuah Khalifah

Sedap nama Tuah. Ringkas :)

So cute nye awk ni sayangg

Anak bertuah bin .....

4y ago

Komen macam ni tak pernah mengecewakan.. HAHAHA.. #sismudahterhibur xD