Nama anak Lelaki

Hi sy dah scan gender Baby Boy. Suami sy Nak letak nama anak ada Af. Boleh bg idea nama menarik? saya cadang nak letak nama depan Af nama belakang S. Atau tak kisah la gabungan nama yg menarik..

8 Balas

google. byk sgt nama huruf a ni. ajak suami sekali google. pilih sama2. it will be the best moment in ur life nanti. lagi pun sng nnti kalau nak gabungkan nama, sbb ada mksd sekali. boleh la pilih mksd2 nama yg bagus.

Afeeq, afeef, afeez, ehh banyak la

saya suka nama Afsar 😊

Sis Scan baby masa brp week ye?

2y ago

sono bee ea

Affan Suhayl

Afeef Syahmi

afwa suhail

afnan