Housewife vs wanita berkejaya

Saya bercadang nak mencari keja bila anak sya dah berusia setahun mcm tu ... Dalam masa sama saya bimbang nak hantar ank ke pengasuh juga sebab yerla sekarang byk kes dera budak macam² lah...macammna mummy yg dh berkerja hadapi perasaan mcm ni ?

2 Balas

Sy ibu bekerja. baru lepas pntg Dan akan hantar anak ke pengasuh. risau, tp Sy tawakal sbb tiada pilihan. hari hari doa Allah jaga ank Sy dan semoga dpt pengasuh yg syg dia mcm ank sendiri. insyaallah, semoga dipermudahkan urusan kita para ibu ❤️

sama lah ..nk kja tp ragu2 nk anta pengasuh