scan baby 28week

Saya belum buat detail scan baby..tapi semalam scan dokter tanya da tau jantina baby? N dokter terus bgi tau jantina baby girls..tapi saya tngok hitam putih jer?..anak sulong girls tapi berbeza mengandung kan y ni suka makan masam2 dan masin..ramai ckp boy klau d tngok perut n badan saya..sb y sulong suka sngat makan manis2 smpai sangkut kencing manis?(nasib time mengandung jer Ada) n badan saya naik mendadak sampai berat 83kg? ..agak2 bole caya ke scan klinik kk ni...??

2 Balas

sis better g scan klinik swasta. mesin diorang lagi canggih dan terang boleh tengok