Anak Angkat

Saya belum berkahwin dan mengambil seorang anak angkat perempuan.. Harap ibu sekalian boleh bagi tunjuk ajar dekat saya pasal baby k.. Tq.. ?

20 Balas

tahniah semoga dipermudahkan urusun kalau ada apa² nk tahu psl penjagaan bby post/tanya je nnt msti akan ada org tolong jwb soalan sis pesanan dr sy : baby perempuan jgn lupa sunat kan dia ya .. boleh sunat atas dr umur 3 bulan

kalau boleh lah..KALAU...jangan sesekali bagitau pada mak kandung baby tu awak ddk mana smua.,,selalu jumpa kee....nanti takut bila baby tu da besar dia nak balik anak dia...banyak berlaku mcm tu

4y ago

Aah..ada juga terfikir bnde tu.. Tp xpela.. Tu la risiko ambil anak angkat.. Terima jela..

Sungguh mulia hati sis.. jaga mak dia sekali plk tu.. semoga Allah membls jasa2 sis n permudhkn segala urusan sis dunia akhirat.. InshaAllah aminn.. 🌷❤️

4y ago

Amin.. Insha allah

Semoga sis dipermudahkan urusan, dikurniakan ganjaran berlipat ganda dan dikurniakan kesabaran dalam mendidik anak angkat tu. Aamiin 🤲🏻🌺

4y ago

Amin.. Tq dear

Alhamdulillah... Moga di murahkan rezeki dan dipermudahkan semua ya sis... boleh sis, tny je kat sini, ramai ibu2 yg akan tolong jwb...

Alhamdulillah rezeki awk jugak , jaga amanah itu sebaik mungkin ya, apa2 awk tanya la soalan dlam apps ni akan ada yg jwb utk awk jgn risau

4y ago

Takpa rezeki masing2 lain sama2 berkongsi pendapat tiada masalah apa2 tanya ja yg negative abaikan tau

Mcm mana ya dan dekat mana awak amik anak angkat. Sy ad plan juga nak ambil ank angkat da cuba yg online punya tp proses dia lambat .

4y ago

Tq

alhamdulillah..tahniah..smg dipermudahkan segala urusan..dan jg amanah ni baik2

Terbaik sis, janji siapkn segala dokumen utk memudahkn urusan akn dtg lps dia dh bsr

Smge dipermudah kn sgle urusan dlm mndidik ank angkt.. Aminn

4y ago

Amin.. Tq awk