Pregnant ke?

Saya baru test upt pada pukul 1030 malam tadi. Padahal period saya akan dtg pada esok hari kalau ikut dalam calendar. Kalau mcm ni menunjukkan saya pregnant ke? Boleh ke saya try upt awal sebelum dtg period?

Pregnant ke?
14 Balas

alhamdulillah..saya pon sama...last period 20.1..period delay semgu..cek upt double line..xsabar g scan td..syukur sangat..dh 5 minggu..ttc 10thn..😭😭doakan sy dn kandungan sihat sentiasa sehingga selamat bersalin..

3y ago

wowww😍😍😍seronoknya....tahniah si anggun..harap awak n baby sentiasa sihat..dbwh lindungan Allah..happy to u..

saya pun sama juga sis...last period saya 25.1.21 ...17.2.21 check upt positive...line kedua tu makin lama makin pekat...saya blm pergi scan lagi..minggu depan jumaat baru nak pergi scan..1st baby 🥰ttc selama 1 tahun 5 bulan

3y ago

Alhamdulillah . Saya nak try cuba lg seminggu nk tgk pekat ke tak upt. Lepastu baru gi klinik cek hehe

sis cek lg klau dlm beberapa hri delay period . sy cek msa 2 hri sblum tarikh period jgk ..tp sy tunggu lg betul2 delay period ..sy cek lg .tahniah sis..

3y ago

Ye.. Btul period sya hbis period 25 hb

positif la tu. alhamdulillah. best kn cek upt dpt 2line,sya ni mnanti nk 2line. scan da buat dktor kata positif hamil. esk da msuk 2bln.

3y ago

terima kasih awk 😊

Alhmdulillah positif tu sis..smoga dipermudahkn..jaga diri dan ksihatan..doakn sy jugak dapt mcmni tahun 2021 ni🙏🏻

positif tu sis 😁.. boleh je sis nk try sebelum ke selepas .. sbb sy sminggu sebelum period pun try upt🤭

Alhamdulillah. Tahniah puan. Jg diri bebaik ye. Stay healthy mommy & baby ❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

Terima kasih awak 😘

saya pun try check upt 5 hari sebelum period, dah positive. sekarang dah masuk 3 bulan. congrats sis

seronok kan puan? jaga diri ya..happy for u 😍

Kalu ikut cam positif..tahniah sis..