boleh bantu

Saya baru tahu hamil,dan kehamilan ank ke 4,cuma tiga2 ank sy lelaki.sy sedang usehe utk dptkn beby perempuan. Ada apa2 petua x boleh mmbntu utk dptkn jntina perempuan..sekurg2nya kita mncuba kn..selain berdoa. Sata sedang hamil 6 weeks,5days

2 Balas

Ada kata kalau anak sebelum ni, suka tidur sebelah kanan dapat baby boy, cuba kerap tidur sebelah kiri, untuk baby girl dan sebaliknya. Ada juga kata, klau nak baby girl kena kerap makan yg bersantan. Allahu a'lam

5y ago

Terima kasih atas petua tersebut😊

B4 prgnt mgkn blh try petua dptkn bby girl..klu dah hamil mmg x da cara...berdoa sj minta2 dimakbulkn .....