bagi puting kosong elok ke?

hi, saya tengah buntu nak kasi anak puting atau tidak. sejujurnya bagi saya okay je nak kasi time tido especially. nak jarang kasi pon takpe. as long as memudahkan pengasuh nak jaga anak BUT husband and family mmg bebetul anti puting ni. diaorang berkeras cakap nnt gigi jongang, structure muka berubah, nnt susah nak ceraikan puting la. ya saya faham sebab tu saya rasa bagi sekali sekala ok. haih tolong mommies, patut tak saya bagi jugak? atau banyak kesan buruknya? #bantujawab #SeriusTanya #bantusharing #Sharing_dong_Bund

2 Balas

xsalah pun bg puting. ank sy dua2 bg puting dari awl..my in law ada tegur psl puting blh jd jongang semua..tp bila tgk ank xde pun jongang apa. masa tidur bukan ank pkai sepanjang tidur dia. dh lena tercabut, xpyh pakai. nk wean off bila setahun keatas

Puting boleh tapi beli yang orthodontic. Jgn selalu sumbat. Bila betul2 perlu je bagi.